Είναι μοναδικό το συναίσθημα να βλέπουμε την παρέα μας να μεγαλώνει και νέοι φίλοι και φίλες να μας στέλνουν γραπτά τους για να παρουσιαστούν στο Writinkpage. Γνωρίζουμε καλά πως αυτά που μας στέλνουν είναι μέρος του εαυτού τους. Κατανοούμε πως είναι το πιο εύθραυστο κομμάτι τους.  Για αυτό το αγκαλιάζουμε προσεκτικά, με σεβασμό κι αγάπη προς εσάς που μας το εμπιστεύεστε.
Σήμερα καλωσορίζουμε τη Θεονίκη. Είναι η νέα μας φίλη που μας τιμά με την πρώτη συμμετοχή της στο Share Your Ink με το κείμενο «Τους Ανθρώπους δεν τους καταλαβαίνεις μόνο από τα μάτια…»
Η Θεονίκη είναι μία φίλη που δεν γνωρίζουμε προσωπικά. Ακριβώς επειδή θέλουμε ν’ αλλάξει αυτό, της ζητήσαμε να γράψει κάτι για κείνη, να μας παρουσιαστεί κι αυτό έκανε. Ακολουθούν τα λόγια της:
«Με καταγωγή από την πόλη με τα χίλια χρώματα, την Ξάνθη, μια σουφραζέτα γεννημένη στις 8 του Μάρτη, χαμένη στο κόσμο των οικονομικών και στα ψυχαναγκαστικά ασπρόμαυρα τετραγωνάκια της σκακιέρας. Κολλημένη με την ψυχολογία και την υπερανάλυση μια ανήσυχη ψυχή που δεν χάνει ευκαιρία να ταξιδεύει για να βρει την ησυχία της.»
Έτσι λοιπόν μάθαμε -τώρα κι εσείς- πως η Θεονίκη είναι μια ανήσυχη, ευγενική  ψυχή που τόσο εκείνη όσο κι όλοι εμείς,  βρισκόμαστε στο ίδιο πλοίο συνταξιδιώτες. Στην κιβωτό των συναισθημάτων, των ιδεών, της δημιουργίας.
Σ’ ευχαριστούμε πολύ!
E & M Writinks
Advertisement